VAPE FENOMENA OFFICIAL MUSIC VIDEO – Tiga Janda Melawan Dunia OST



Composer : Rizdzuwan Jusoh
Lyrics by: Hyrul Anuar/ Rizdzuwan Jusoh
Vocals by: Ridzuwan Jusoh/ Raja Azura
Compose and Arrange by: Ridzuwan Jusoh
Publisher : Space Records

TIGA JANDA MELAWAN DUNIA DI PAWAGAM 19 MEI 2022

42 comments

  1. Oh my god i am sooo invested to this song! Catchy gila hahhahahahahahha tengok wayang 5 kali pun still rasa berbaloi

  2. Dah tengok cerita ni, mmg tak expect cerita kelakar gilaa !!! U guys pegi beli tiket cpt2 support filem ni 👍

  3. Memula mls nk tgk,tp member paksa.aku ingt mcm cite2 melayu yg sebelum2 ni,tp mmg x rugi aku tgk,dari awal sampai abes aku gelak 🤣🤣🤣

  4. VAPE FENOMENA

    Enam kotak dah jual
    Semua dah mula kecoh
    Rokok dan dadah kalah
    Di tangan kami

    Hisap dihisap lagi
    Syoknya rasa sampai ke kaki
    Orang dah mula borong
    Vape kami sudah jadi nombor satu

    Kayanya sungguh kayanya kami
    Duit masuk tak berhenti-henti
    Asyiknya asyiknya hari kami
    Kira duit sampai tak cukup jari

    Rap:
    Tiket konsert dah beli
    Sekarang tunggu untuk pergi
    Pening fikir pakai baju apa
    Beli online saja
    Macam-macam baju ada jual
    Tengok boleh buat kami khayal
    Warna warni berkelip-kelip
    Baju kami nampak so lit

    Kayanya sungguh kayanya kami
    Duit masuk tak berhenti-henti
    Asyiknya asyiknya hari kami
    Kira duit sampai tak cukup jari

    Kayanya sungguh kayanya kami
    Duit masuk tak berhenti-henti
    Asyiknya asyiknya hari kami
    Kira duit sampai tak cukup jari

  5. Start tengok sampai habis asyik tergelak! Haha Kelakar dowh! Hahaha. Tak sedar dah habis. Berbaloi! Haha. Ramai juga tgk di KTCC mall

  6. Tiket murah… Tapi kualiti filem sgt dsyat…dan sgt brbaloi… Rm15 pun aq sggup byar weii… Murh gila tket rm10 tpi selama sejam tak jemu…

  7. Td tgk citer ni, part korus kira duit tu, melodi mcm pernah dgr. Lagu apa ek? Macam lagu opick ,🤣 tp best! Citer ni pun best!!!

  8. Serius cakap..mula2 skeptical nak tengok..mesti typical citer melayu..sekali tu dia nganga beb..sumpah padu..aku rasa boleh saing2 ejen ali weh..lagi best dari the assistant yg ramai sngt pi tngk….aku bagi 10 per 10 bintang..serius nak tngk skali lagi..ni bukan lawak dibuat2 weh..citer masuk air ni..koeang wajib tngk..wajib promote kaw2 citer ni..rugi kalau org tak tengok

  9. Kelakar filem ni! Hahaha. Dah tengok semalam! Serius, berbaloi tiket wayang. 5 star! Hahaha

  10. Sumpaahhh best cite ni.. aku suka watak 4 org janda termasuk rosnah maarif.. wajib tgk weyyy

  11. Ni baru best dah rase mcm musical movie plak 😂 citer penuh dgn klakar sedih semua pakej lengkap

Leave a comment

Your email address will not be published.