SMOK Vape Pen V2 – A klasszikus visszatér!Csatlakozz és minden termékhez megtalálod a linkeket is
a Facebook oldalamon!

Amennyiben szeretnéd támogatni a csatornámat és szeretnél nyerni is termékeket, részleteket megtalálod a névjegy fülnél!

Az akku-kat innen tudod beszerezni
Kuponkód: FT-VP4C
Érvényes: 2020.11.30-ig
20% kedvezmény

Regisztrálj a világon egyedülálló vape app-be és még nyerhetsz is!
Amennyiben az én kódommal regisztrálsz,ami a nyeremény a pontjaimból összejön, ki lesz sorsolva közöttetek!
Ezen a linken tudod letölteni

Ezt a kódót pedig be tudod írni regisztráció alatt : 835910251

25 comments

  1. szia Tomi. Szuper a videód 🙂 Első e-cigimként gondolkodom ezen a SMOK Vape Pen V2-n illetve Joyetech Ego AIO-n, melyiket ajánlanád? valami kis csajos kivitelt keresnék, napi 4-5 szál cigit váltanék ki vele. köszi előre is 🙂

  2. Két éve én egy vape pen 22 light edition-nal kezdtem el az e cigizést és ahoz volt 0.15-ös mesh porlasztó, alapból az járt hozzá. Kettő porlasztó volt a dobozában gyárilag egy 0.15-ös mesh és egy 0.15-ös strip. És ha jól tudom akkor a light edition-nak a porlasztója jó volt a sima 22-eshez. Nagyon jó lett a videó köszi az ilyen teszteket.

  3. Hallo hallo. Most érkezett meg a Voopoo Drag Max 177w os készülékem de nem nagyon tudom hogy kellene szabályosan beindítani elsőnek. Gondolok arra, hogy mik azok a kötelezők amiket meg kell csináljak rajta hallottam, hogy be kell csöpögtetni, meg porlasztás nélkül 15-20 erőset beleszívni meg ilyenek. Erről tudnál csinálni egy videót mert nem találtam ilyen tartalmat. Nagyon bírom ahogy magyarázod a dolgokat érthetően elszoktad mondani "halandó nyelven". Előre is köszönöm a reakciód!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *