Lost Vape Centaurus Quest BF – Masszív és Megbízható!Csatlakozz és minden termékhez megtalálod a linkeket is
a Facebook oldalamon!

Amennyiben szeretnéd támogatni a csatornámat és szeretnél nyerni is termékeket, részleteket megtalálod a névjegy fülnél!
Email elérhetőségem : tamas39@gmail.com

Az akku-kat innen tudod beszerezni

23 comments

 1. Szia! Kérlek, nézd meg hány wattig lehet 0.1 wattonként állítani a modot.? a 0.1 wattos állítást sajnos nem szoktad bemutatni az mtl-eseknek :/ berserker mtl rda v2 userként, ez nagyon fontos infó lenne. Köszönöm!

 2. Sosem voltam ráizgulva a squonk-olásra, de ez annyira meggyőző egy termék, hogy komolyan, már csak a sokoldalúsága miatt is majdhogynem kötelező darab.
  Ezt összepárosítod egy sokoldalú kazánnal (csak a példa kedvéért a wotofo profile rdta-val) és gyakorlatilag 1 mod meg 1 kazán áráért van vagy 8 féle kombinációd. Squonkolsz, nem squonkolsz, RDA-zol, RTA-zol, tartalék palack, extra squonk, amit akarsz.
  Menő kis cucc, megéri elgondolkodni rajta.

 3. Jó volt hallani  a véleményed a lost vape centaurus quest bf röl már csak azért is mert nem ragadtatod el magad egy króm csíktól, de azért feltünt hogy nem kicsit vagy elégedett vele, kicsit talán meg nyugtató is mert már fél úton van valahol nekem is 🙄 

  Mondjuk kis személyesen tapasztalat az említett akufedéllel kapcsolatban, aki aktív életet él vagy fém megmunkálásal foglalkozik az kerüli a mágneses rögzítést, vagy menet vagy bajonett zár

 4. Szia Tamás! Segítsêget szeretnék kérni E-cigi választásban! Ami fontos lenne hogy ne nekem kelljen vattázni, olyan tank ami esetleg nem folyik egy idő után mert kilazul a csavar vagy valami, és egy könnyen kezelhető, de haladó modot szeretnék. Elképzelésként néztem a vaporesso luxe 2 kitet, megnêztem a videód, de attól félek az meg folyni fog, igaz állítva tartanám zsebben, de akkor is folyhat. Ha esetleg tényleg segítenél ajánlani/mondani egy kitet vagy külön modot és tankot akkor a modhoz való akksit is közölnéd milyen kell bele? Ja és ami mêg fontos hogy íz is nagyon fontos nekem 50-50% íz/gőz arányban legjobban teljesítő ecigikre lennék kíváncsi, meg ha úgyvan venném is meg 😁 köszönöm előre is 😁

 5. Tényleg jó kis gépnek tű ik. Viszont az árával szerintem elszálltak.
  Ja és nekem pl nagyon bejön a Wotofo profile squonk mod, amin egyébként a Lost vape Centaurus soloja csücsül. 😁👍
  A videó jó lett, ment a like.

 6. Köszi a videót, nekem tetszett! VapeSourcing oldaláról még nem rendeltem soha, működik M.o-ra a rendelés? Kell valamire figyelni? Köszi előre is a választ!

 7. Már vártam ezt a videót, kíváncsi voltam, milyennek találod. Ugyanezt gondoltam én is róla. A pulse és topside mellé már rendelem is…a solo tankkak együtt. Nagyon jó lett a videó, ritka látni téged ennyire lelkesnek egy termék láttán, én is ezt éreztem. Ha egyszer valaki csinálna egy dupla 21700-as squonk gépet ilyen minőségben, azt lenne maga a mennyország…köszönöm szépen!

 8. És a single kit-es kazán is iszonyatosan jó, amit adnának hozzá. Nálam verte a Tauren Max-ot.
  Körbeforgós a topcap, nincs végállása a levegőszabályzásnak, és egy pici lötyögése van, de használat közben nem jön ki, valamint egy picit nehéz rárakni a capet. Ez nálam egy olyan negatívum, amit fel se veszek mert egyszerűen kevés alkalommal állítod be és szeded le, amúgy meg stabil.
  Talán az építés ott az egyetlen számomra igazán negatív dolog, egy kicsit játszós, és tekerést is egymással szembe néző lábakkal kell felrakni, de a többi mind tökéletes mint a mod. Szuper videó volt Tomi!

 9. Köszi a videot!tökéletes termék,én szeretem ezt a fajta akku fedelet,az alulrol csuszkálosatt azt utálom,jártam már ugy ,hogy ki nyilt alul,és ki estek az aksik,ennél a fajtánál ilyen nem történhet meg.

Leave a comment

Your email address will not be published.