49 lei?? GENIAL! – VAPERSPARADISE.RO#vape #vaping #electroniccigarette

Chiar poți să te lași de fumat cu 49 de lei? Ascultând sfatul vostru exprimat în comentarii, am luat în probă Minican și OBY de la Aspire. Ce urmează în acest episod, sunt concluziile mele după 7 zile de utilizare. Atenție, urmăriți episodul pană la final, și veți avea o mare surpriză!

Adresa magazinului Vaper’s Paradise: Sos. Virtutii 148A sector 6, București, lângă Penny Market.

Imagine și montaj: Laurențiu Dumitrescu (Greger) [0727499455]

DONATII:

Pentru propuneri colaborări – Email – paradisulvaperilor@gmail.com

33 comments

 1. Am cumandat un minican dupa emag l am folosit o zi intraga dar acum 30 de minute cand am pus acelasi lichid in cartusi nu imi mai vapa dar beculetul de jos se aprindea dar nu imi scotea deloc fum si mentionez era incarcat full

 2. Salut prietene. Salutari din Grecia.
  Felicitări pentru recenziile excelente.
  Vreau să aleg un dispozitiv mic, sunt între acest minican și Oby of the aspire și vreau ajutorul tău.
  Care dintre cele două oferă cea mai bună aromă?
  În care dintre cele două funcționează cel mai bine extragerea automată?
  Vă mulțumesc foarte mult anticipat.

 3. 01:57 pai normal ca, costa mai putin de jumatate, la ce preturi se practica in unele magazine din RO, in alte tari precum UK preturile sunt mai mici cu 50% numai zic de SUA unde lichidele premium sunt mai ieftine cu 60-70% decat in RO, oare dc? Or avea romani mai multi bani ma intreb? 🤔

 4. Deși te-am descoperit relativ curând, de aproximativ o lună de zile, modul în care faci recenziile, multitudinea de detalii tehnice și nu numai, toate pe înțelesul tuturor, faptul că recenziile le faci după ce ai achiziționat produsul din banii tăi, fiind astfel extrem de imparțial și obiectiv, m-a făcut ca în acest interval de timp de când m-am abonat la canalul tău de You Tube și până azi, când îți scriu acest comentariu, să achiziționez 4 produse ale căror recenzii le-am urmărit de la prima secundă până la ultima, produse care nu m-au dezamăgit deloc, fiind exact așa cum le-ai prezentat tu:
  – Uwell Amulet,
  – Vinci Pod by VOOPOO,
  – 2 Minican by Aspire și cu siguranță vor mai fii și alte produse.
  Felicitări pentru ceea ce faci pentru această categorie a vaperilor, rămâi la fel de imparțial și obiectiv ca și până acum și vorba ta care spune multe…….VAPE ON !!!

Leave a comment

Your email address will not be published.